Saturday, September 28, 2013

MENJANA PENDAPATAN MELALUI AMWAY

Perniagaan Internet Menjana PendapatanHari ini 28 September 2013, hari Sabtu - duduk sahaja di rumah. Tak tahu hendak buat apa, baca-baca AMAGRAM lama. Teringin juga hendak aktif semula dalam perniagaan AMWAY. Seronok dan konfiden dengan produk Nutrilite. Yang paling menakutkan dan ngeri bila terbaca artikel tentang penyakit-penyakit. Pohon ALLAH swt lindungi dari segala bencana ini. Dari segi penyakit, adalah amat baik jika kita mengamalkan langkah-langkah MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBAT. Biarlah kita berhabis wang ringgit kerana inigin mencegah daripada berhabis @ bergadai kerana MENGUBAT.BERNIAGA AMWAY...MENGAPA AMWAY?


WEBSITE AMWAY

DAPATKAN LEBIH DARIPADA PENDAPATAN TAMBAHAN. MULAKAN PERNIAGAAN ANDA SENDIRI

Lebih daripada 3 juta orang di seluruh dunia sudah merintis jalan ke arah kejayaan mereka. Kami menawarkan peluang, sokongan syarikat milik keluarga yang stabil dari segi kewangan dan telah bergiat dalam perniagaan ini selama lebih daripada 50 tahun. Amway adalah komuniti global yang beroperasi di lebih daripada 100 buah negara dan wilayah dan bersedia untuk menawarkan sokongan dan satu pelan pampasan yang membayar lebih banyak bonus pada 2010 berbanding syarikat jualan langsung yang lain.MODEL PERNIAGAANPerniagaan AMWAY memberi ganjaran kepada anda untuk menjual produk dan menaja orang lain melakukan perkara yang sama. Apabila perniagaan anda berkembang, begitu juga ganjaran anda.


Dalam perniagaan ini, anda boleh menjana pendapatan dari keuntungan runcit, bonus pencapaian bulanan, bonus kepimpinan bulanan dan tahunan, dan anugerah wang tunai yang lain dan insentif perniagaan yang berdasarkan pencapaian kumpulan. Kami menyokong perniagaan anda pada setiap langkah dengan menyediakan alat perniagaan bertaraf dunia seperti perkhidmatan pelanggan, pengurusan perniagaan, pengurusan pesanan dan latihan dan motivasi dalam bidang tersebut. Pengedar atasan anda menyediakan bimbingan peribadi, nasihat, sokongan dan bimbingan. Perniagaan Bebas AMWAY adalah tentang orang dan hubungan. Kami menyokong antara satu sama lain dalam perjalanan kami menuju kejayaan. AMWAY juga menyediakan Penasihat Jualan yang membekalkan nasihat, cadangan latihan dan hala tuju perniagaan yang boleh membantu.Setiap anggota keluarga AMWAY mempunyai sumber latihan terbukti bertaraf dunia tersedia untuk mereka, yang ditawarkan oleh Pusat Pembelajaran. Pusat Pembelajaran menawarkan kursus latihan dalam talian percuma yang bertujuan untuk membantu anda menjual produk, membina perniagaan anda, dan mewujudkan keyakinan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda. AMWAY membuat pelaburan yang tidak pernah berlaku sebelum ini untuk meningkatkan kesedaran awam tentang syarikat, peluang perniagaan dan produk yang kami tawarkan. Kami menyokong setiap perniagaan bebas dengan pengiklanan, penajaan dan acara kebangsaan dan setempat. Anda tidak berseorangan dalam perniagaan AMWAY.

IBU PEJABAT AMWAY


MENJADI PENGEDAR


Untuk memulakan perniagaan AMWAY anda sendiri, anda perlu mendaftar dengan kami sebagai Pengedar, yang membolehkan anda memperoleh pendapatan melalui Pelan Pampasan kami. Jika anda mengenali Pengedar AMWAY, anda perlu berbincang dengannya tentang bagaimana perniagaan ini dapat membantu anda mencapai matlamat peribadi anda. Jika anda ingin berhubung dengan Pengedar AMWAY, kami boleh membantu anda mencari seseorang yang sesuai dengan kepentingan dan keperluan anda.


Anda boleh mendaftar DI SINI
SELAMAT DATANG KE AMWAY!

Salah satu perniagaan jualan langsung yang terbesar di dunia dikuasakan oleh: Jenama Yang Memberikan Peluang Keajaiban Yang Menguasakan Hubungan Yang Berjaya Bertahan Dengan Kewarganegaraan Global Yang Bermanfaat.KAMI ADALAH KELUARGA JENAMA GLOBAL


Portfolio global kami boleh didapati di mana saja AMWAY beroperasi. Ini adalah jenama di mana pengedar AMWAY membina perniagaan mereka. Jenama yang melakukan keajaiban kepada tubuh, minda dan dunia anda.Terdapat banyak produk dari AMWAY yang boleh diperkenalkan kepada pengguna atau pelanggan. Antaranya, kita boleh perkenalkan:
Makanan tambahan NUTRILITE
Produk kesihatan
Jenama kecantikan ARTISTRY
Mandian & Badan
Produk Automotif-Penjagaan kereta
Produk Bayi & Kanak
Peralatan Rumah
Amway Home
BIOQUEST FORMULA™ Technology
Penjagaan Permukaan / Barangan di Rumah
PENJAGAAN KAIN CUCIAN
Penjagaan Pinggan Mangkuk

No comments:

Post a Comment

Your comments here: